Spalding-divisjoni esinelik selge

Eilsega lõppesid Kossuliiga Spalding-divisjoni veerandfinaalseeriad ning selgunud on kõik neli medalite peale mängima hakkavat meeskonda.

Väga kindlate võitudega sammus poolfinaali põhiturniir parim meeskond Keila KK. SK Rim alistati kokkuvõttes 54 punktilise vahega (85:62 ja 97:66). Rimi mehed jäid eriti hätta just Keila korvialuste jõudude takistamisel. Georg Tambre skooris avamängus 27 ning korduskohtumises 14 silma, Riivo Vähk lisas omaltpoolt vastavalt 17 ning 21 punkti.

 

Poolfinaalseerias lähevad keilakad kokku A4 Haldus/Lahe Kinnisvara meeskonnaga, kes asetati play-offi viiendana. 20-nda asetusega EstNor suutis kinnisvara meestele vastu hakata 60:60 viigiga lõppenud esimeses mängus. Ingmar Daub viskas EstNori kasuks 25 ning Martin Meierau vastastele 21 punkti. Kordusmängus oli A4 Haldus/Lahe Kinnisvara ülekaal siiski kindel – 79:63. Üleplatsimeheks tõusis võitjate kasuks seitse kolmest tabanud ning kokku 29 punkti visanud Madis Saarmets.

Teise poolfinaalpaari moodustavad kolmanda asetusega A Le Coq ning kümnenda asetusega Hausers/Seesam. Eriti põneva lahingu pidas veerandfinaalseerias maha Hausers/Seesam, kes kaotas avamängu teise asetusega Palliklubi vastu kolme silmaga 48:51 kuid võitis korduskohtumise täpselt piisava neljapunktilise eduga 67:63. Avamängus 16 silmaga üleplatsimees olnud Kaido Pae teises mängus Palliklubi aidata ei saanud. Hausersi kasuks oli aga võidumängus pidurdamatus hoos 27 punkti skoorinud Janar Arst, kes avakohtumises oli piirdunud vaid kahe silmaga.

A Le Coq kindlustas EHTON-i vastu oma edasipääsu sisuliselt juba esimese mängu 81:56 võiduga. Karri Kuus viskas 20, Peep Orlovski 19 ning Marko Riis 17 punkti. Teises mängus võidi seejärel endile lubada 72:81 kaotust, poolfinaalkoht sellega ohtu ei sattunud.

Lisa kommentaar

Turvakood
Värskenda